Reparaties & upgrades

Computerbedrijf.com staat bekend om zijn no nonsense strategie voor wat betreft computer reparaties. Ik denk met de klant mee en probeer een zo goedkoop mogelijke oplossing te vinden naar gelang de leeftijd van de computer, werkload eisen en gaming structuur.

Veel bedrijven vinden het fijner om u een nieuw huidig product te leveren, omdat dat een no brainer is. Maar sommige game pc’s hebben geen dure videokaarten nodig als deze nog maar een jaar meegaat. En vaak is de klant tevreden over zijn huidige hardware, maar laat een component hen in de steek.

Computerbedrijf.com gaat voor u op zoek naar een soortgelijk product. En mocht het allemaal helemaal uitzichtloos zijn, dan ga ik met u om de tafel om te zien of ik in uw budget iets anders kan leveren.

In feite geeft u mij een opdracht, uw budget en wensen en ik ga er mee aan de slag.

Computerbedrijf.com is voornamelijk gespecialiseerd in Apple apparatuur. Maar u kunt ook bij mij terecht voor de volgende reparaties:

  • Apple reparatie & upgrades
  • Windows pc reparatie & upgrades
  • Mobiele telefoons & tablets reparatie.

Mocht u zich afvragen of ik voor u van dienst kunnen zijn, neemt u dan gerust contact met mij op via het contactformulier.